Äntligen.....

Äntligen är vi tillbaka på "Bloggen" igen.

Nu var det ett bra tag sedan förra blogginlägget. Det har i början på året varit lite lugnare för oss i januari och februari. Nu i mars har det varit fler spelningar nu när det börjar bli bättre väglag och ljusare på dygnet. Känns ganska skönt att ligga lågt när vintern är som värst. April ser bra ut då vi spelar fyra gånger vilket känns lagom. Maj månad är det lite lugnare då vi har lagt in semester med utlandsresa för en av oss. Så går vi in i sommarmånaderna juni och juli då blir det turnéra igen. Som vanligt i juli är det som mest intensivt. Känns riktigt kul att titta framåt med riktigt bra spelningar i en lagom nivå.

Vi kan blicka tillbaka på en toppenkul helg som varit lördag och söndag. Vi började i Skelleftehamn på "Rotan" Folkets Hus där det blev en fantastisk kväll med fullt dansgolv. Tack till dom nya arrangörerna för en toppenkväll och ett trevligt bemötande. Vi vill också tacka dom förra arrangörerna för ett bra och roligt samarbete. Kul att ni kom och häsade på oss under kvällen. På söndagen åkte vi till Festplatsen i Vännäsby. Som alltid på Festplatsen i Vännäsby så infinner sig den gemytliga stämningen omedelbart. En fantastiskt bra kväll med en nöjd publik och en nöjd orkester. Den supertrevliga arrangören med sin personal ser till att vi trivs mycket bra. Ett stort TACK till publik och arrangörer för en toppenhelg. Vi vill också tacka Göran som ställde upp och vikarierade för Christer som ej kunde vara med denna helg. Göran spelade tidigare tillsammans med våran Tobba i ett dansband uppe i Umeå när han bodde där. En duktig och trevlig kille som avverkade kvällarna utan problem, bra jobbat!

Nu laddar vi inför nästa spelning som kommer på långfredagen den 3 april då vi spelar på hemmaplan på GT-gården i Jättendal mellan Hudiksvall och Sundsvall. Känns mycket bra att komma tillbaka dit igen. Förra året vi skulle vara där fick vi tyvärr ställa in på grund av sjukdom. Vi ser fram mot den kvällen och hoppas på många glada dansare.

Hoppas ni alla har det bra trots att våren kommit av sig lite men vi vet att det blir bara bättre för varje dag. Vi ses snart på dans någonstans......

/STRIKE.

23 mar 2015