Åter igen.....

Åter igen är vi lediga en period.

Vi vill passa på att vara lite lediga nu när det är sommar så vi valt att lägga in några längre perioder nu när sommaren är som bäst. Nu är vi lediga fram till 13 augusti då vi spelar på Gammelgården i Torsåker. Igår spelade vi i den underbara Parken i Söderbärke i en tryckande hetta. Det var minst sagt svettigt. Vi beundrar alla ni som kom och dansade i den extrema värmen, samtidigt som vi förstår er som inte kom när det är så varmt. Det gick åt mycket vatten och många skjortor. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag med alla ni som kom. 

På kvällen var det Martinez som skulle spela så vi fick en pratstund med dom när vi riggade ner vår utrustning. Det var kul att få träffa dom igen!

Nu blir det slappa sköna dagar som väntar oss med mycket bad i riktigt badvänliga temperaturer i år. Roland åkte direkt efter spelningen i Söderbärke till Oxelösund där hans kära segelbåt väntade på sin kapten. Han ska nu fortsätta sin långa resa hem till Hudiksvalls skärgård för att vara spelklar till den 13 augusti. Övriga i Strike är hemma och pysslar med både det ena och det andra med lite kortare turer i omgivningarna.

Vi vill önska er alla en fortsatt skön sommar med mycket bra väder och härlig dans, vi ses väl någonstans. Håll utkik i spelplanen så ses vi.

Ha de bra önskar vi alla i.....
/STRIKE.

 

26 jul 2014