Tillbaka.....

Tillbaka igen är vi på dansbanescenen!

Första spelningen efter semesteruppehållet gjorde vi igår då vi gästade Gammelgården i Torsåker. Det blev en fantastiskt kul kväll med talrik publik. Kul med så fina applåder hela kvällen. Många kända ansikten som kändes kul att återse. Dom många fina orden av er som pratade med oss efteråt kändes underbart bra. Tack alla ni som kom och dansade till oss. Tack också till arrangören med personal för det trevliga bemötandet och den nya bokningen till nästa år.

Nästa spelning blir i morgon fredag då vi åker till Parken i Rättvik. Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka dit igen. Vi hoppas så klart på ännu en magisk kväll.

Om någon vecka så börjar vi använda vår nya orkesterbuss som Lennart och Tobba håller på att jobba med. Den blir mycket fin, ska bli kul när vi tar den i bruk. Det är en buss av 2008 års modell vilket känns väldigt bra med så pass ny buss. Den gamla är nu till salu och väntar på sin nya ägare. Lennart besiktade den nu i veckan och den fick "blankt" papper. En mycket bra buss i ett fantastiskt skick.

Hoppas sommaren varit bra för er och att ni har många kul danser kvar att besöka. Vi i Strike hoppas vi ses på dans nu i den sista sommarmånaden augusti då vi har ett flertal spelningar. Kolla spelplanen här på hemsidan.

Ha det så bra tills vi hörs igen..... /STRIKE.

14 aug 2014