Dags att "kryssa".....

Dags att kryssa på böljan den blå.

Nu ska vi ut på sjön med Strike. Närmare bestämt så ska vi spela på M/S Birka 2 kryssningar. I morgon söndag den 7 juni kliver vi ombord för första kryssen och på måndag 8 juni den andra kryssen. Vi kliver av igen tisdag eftermiddag. Ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till Birka igen. Sist vi var där hade vi ett par fantastiska kryssningar tillsammans med dom härliga grabbarna i Per-Håkans. Denna gången är vi själva som enda band.

Om ni känner för att boka så passa på och häng med oss på en kryssning. Ni kan ringa 08-7027200 eller klicka på den här länken https://www.birka.se/boka/kryssning/valj-datum/

Nu står sommaren för dörren med många roliga spelningar framför oss. Kolla spelplanen så vet ni var vi finns. Kanske i närheten där ni är så vi kan ses på dans. Juli månad har vi bokat fler spelningar än vi brukar, då spelar vi 7 gånger. Mellan den 7 till den 12 juli spelar 5 gånger på samma vecka. Då blir det som förr i tiden då vi spelade på heltid.

Vår nya klaviaturspelare Christer fungerar fantastiskt bra i gänget. Kul att bröderna Lennart och Christer åter igen spelar tillsammans i samma band. Det var många år sedan sist dom spelade tillsammans men nu är cirkeln sluten. Tidigare i flera år hade dom det populära modernbandet "Lennys". Efter den tiden har Christer spelat i duo i många år.

Hoppas vi ses snart ute på dans någon stans. Tills dess ha en skön sommar.....
/STRIKE.

/birka-cruises-logo.jpg

6 jun 2015