Tack Uppsala.....

Tack Uppsala och Liljekonvaljeholmen.

Det blev så lyckat. Såg lite dystert ut med allt detta regnande när vi kom till Uppsala och började rigga vår utrustning. Klockan blev dags för att börja och regnet strilade för fullt. Men det blev över 200 som trotsade regnet och kom till oss och dansade. Stort tack till er som var där och gjorde eftermiddagen så väldigt lyckad. Tack också till arrangören Lena och hennes medarbetare som såg till att servicen var på högsta nivå till oss. Dessutom ett fantastiskt bemötande från alla. Det känns oerhört kul att spela då med sådan publik och arrangör.

Nu åker vi vidare efter en hotellnatt i Västerås. Vi ska till Degerforsparken idag och knacka in första låten klockan 19:00. Vädret är jättefint idag så vi hoppas på mycket folk. Det var ett år sen sist vi var där så det ska bli kul att komma tillbaka. På fredag åker vi till Jämtland och till Trångsviken i Krokom för att spela på Bygdegården. Därefter blir det hotellnatt för att på lördag åka till Tänndalen och spela på Hamra Wärdshus. Det ska bli kul att komma till ett nytt ställe. Just denna lördag är det pågående matmässa med jaktbal i Hamra, vi ser fram mot detta.

Igår tisdag var det premiär med vår nya orkesterbuss, en Iveco av 2008 års modell. Premiären gick alldeles utmärkt utan missöden. Den känns verkligen toppen att åka i, tyst och bekvämt. Det är alltid lite pyssligt första gångerna man lastar innan man kommer på det bästa alternativet hur det ska vara.

Efter en stor och god frukost som vi nyss intagit så ska vi nu ut på lite shopping här i Västerås där vi sovit inatt. Det är bara 15 mil till Degerfors så vi har gott om tid på oss. Det är bäst att hålla i plånboken.

Ha de så bra alla ni där ute så hörs vi snart igen......

/STRIKE.

27 aug 2014