Ja nu är det.....

Ja nu är det åter igen dags för ett nytt år!

2016 har varit ett helt fantastiskt år för oss i STRIKE. Ett år som kan sammanfattas i positiva tecken. Så underbart positiva dansgäster på våra spelningar som så generöst givit oss så fina ord. Vårt fina samarbete med så positiva arrangörer och deras personal. Till det kan vi lägga alla spelningar som varit så positiva med bra ställen och oftast mycket folk. Så kära besökare vi är sååå nöjda med året 2016. TACK alla ni dansare, arrangörer, kolleger, bokare, besökare på vår hemsida och övriga som bidragit till att det blev så lyckat.

Nu ser vi lika positivt fram mot ett nytt år 2017 där spelplanen reda börjat fyllas upp med toppenspelningar på återkommande ställen. Nämnas kan att juli månad redan innehåller 9 spelningar, vilket är bra för ett band som inte spelar på heltid.

Nu är vi lite lediga fram till 14 januari då vi sätter igång igen. Första spelningen på det nya året är i Skelleftehamn på Folkets Hus även kallad "Rotan". Den 15 januari spelar vi i Vännäsby på Festplatsen. Hoppas vi ses på dessa toppenställen för dansare.

Vi i STRIKE vill önska alla ETT GOTT NYTT ÅR 2017!

Ha det så bra tills vi hörs och ses igen.....

/STRIKE

 

 

 

29 dec 2016