Jämtland dansar.....

Jämtland dansar så svetten lackar.....

Vi i Strike spelar mycket i Jämtland där man är riktigt flitiga att gå på dans oavsett väder och vind. Så även i fredags då vi var i Trångsviken på Bygdegården där närmare 200 dansare kom och gjorde kvällen så lyckad. Tack alla ni som kom och dansade så svetten lackade. Tack också till arrangören med sin trevliga personal som såg till att vi hade det så bra. Mackorna och drickan satt fint när vi åkte vidare i natten. Tack!

Ett annat område där vi spelar ganska mycket är Västerbotten t.ex. Ersboda, Vännäsby och Skelleftehamn där också många är så flitiga att åka på dans. Alltid lika kul att spela när man vet innan att det blir så bra.

Det finns så klart fler ställen runt om i landet där det fungerar bra med fina publiksiffror. Nämnas kan Uppsala med bl.a. Fyris Park och Liljekonvaljholmen där många dansgäster kommer.

Som sagt det finns fler ställen som vi inte nämnt här….. men det finns även allt för många ställen där man har problem att få det att gå ihop. Många som sliter ideellt för att dansen ska leva vidare men publiken sviker oavsett vilket band som spelar eller vilket väder det är. Det är tråkigt att det är en sådan utveckling på många håll. Vi uppmanar här och nu alla ni som gillar att dansa att åka iväg på dans. Det är just att ta sig för som är så svårt. Vi vet att ni kommer att tycka det är så himla kul bara ni kommer iväg. Så är det ju bra motion också till en billig penning. För dyrt att gå ut och dansa det är det inte om man jämför med mycket annat. På många ställen tar man bara en hundralapp eller drygt det för att ha så kul i flera timmar. Så kom ut och dansa!

Vi hoppas vi ses på dans nånstans i vårt avlånga land…..

Ha det så bra där ute!
/STRIKE

12 feb 2017