Just nu.....

Just nu är det lite lugnt med spelningar.

Vi laddar nu upp inför dom kommande spelningarna på Viking Lines kryssningsfartyg Cinderella. Vi spelar på två kryssningar fredag 21 nov och lördag 22 nov och kliver iland söndag e.m. Om ni vill träffa oss så boka en kryssning till nästa helg för att dansa till Strike.

Efter november är klar så återstår tre spelningar detta år i december. Den 4 dec åker vi till Umeå och spelar i Ersboda. En eftermiddagsdans som brukar vara mycket kul. Därefter spelar vi på hemmaplan lördag den 13 dec på Bygdegården i Delsbo. För att dagen efter på söndag 14 dec åka till Vännäsby. Det var ett tag sedan vi var där så det ska bli extra kul. Efter spelningen i Vännäsby tar vi julledigt och hoppar in i orkesterbussen igen den 5 jan för färd till Folkets Park i Sala.

För övrigt så är det en förändring i vårt band som innebär att Micke vår klaviaturspelare slutar och istället är det en ny kille med många års heltidsspelande på gång som vi återkommer till senare när det är dags.

Passa på och boka en kryssning tillsammans med oss och kanske träffa vår nya klaviaturspelare! Ni kan boka på följande länk: http://www.vikingline.se/sv/sverige/hitta-resa/kryssningar/klassiska-kryssningar/cinderellafynd/ 

Ha de bra där ute så ses vi på dans nånstans.
/STRIKE

/dans.pngViking Cinderella

 

 

16 nov 2014