Kul spelning.....

Kul spelning igår i Sveg.

I ett fint väder igår lördag var vi och spelade på Storön i Sveg. En härlig stämning från början till slut med en fantastisk publik som glatt visade sitt gillande. Nöjda och glada gick hemresan lätt.  Efter ett litet uppehåll vi hade så kändes det otroligt kul att spela igen. Tack arrangören och hans personal för det trevliga bemötandet med fin service som fick oss att trivas bra.

Nästa gång vi sätter oss i bussen är nästa söndag den 12 juni då vi beger oss till Jämtland, närmare bestämt till mysiga Hårkvallen i Lit utanför Östersund. Ett år sedan sist vi var där, ska bli fantastiskt kul att komma tillbaka.

Efter Hårkvallen 12 juni så har vi semester fram till och med 11 juli då vi åker på skilda håll och umgås med familjer, barn och barnbarn. Det blir fiskeresa till Lappland för en av oss. Så är det en Kretaresa, en motorcykelsemester, en segelsemester, en sommarstugesemester m.m. Så kommer vi tillbaka laddade till tusen för en 6-dagars turne´.

Vi börjar i Uppsala,  Liljekonvaljholmen den 12 juli. Dagen efter den 13 juli är vi i Degerfors på Parken. Torsdag 14 juli åker vi till Gammelgården i Torsåker. Därefter till Parken i Söderbärke den 15 juli. Lördag 16 juli är vi på hemmaplan i Delsbo i Rotundan på Bygdegården. Vi avslutar veckan med Upperudslogen i Molkom på söndagen den 17 juli. En kul vecka med toppenställen att spela på. För övrigt väldigt lika som en vecka i juli förra året. Känns fantastiskt kul när jobben återkommer år efter år.

Hoppas ni alla får en fin sommar med massor av dans och dansbandsmusik. Ha de så bra och var rädda om er så ses vi på dans nånstans.....

5 jun 2016