Nu är vi.....

Nu är vi på gång igen.

Efter ett längre uppehåll så är vi på gång igen. Tre spelningar nu på detta nya år har vi gjort. Igår lördag var vi i Sveg och spelade på en mycket trevlig tillställning. Trots halka på vägarna och premiären på Melodifestivalen så var det många som kommit för att dansa till oss. På torsdag åker vi till Umeå för att spela på Ersboda Folkets Hus. Ett toppenställe med flitiga dansare, vi ser fram mot att komma tillbaka dit. Förmodligen om allt fungerar så kommer Kurt Sundin för att filma oss och spela in för sitt program "På Dans Mrd Kurt". Det kommer att bli en toppeneftermiddag. 

Just nu jobbar vi för fullt med vår kommande CD-singel för att kunna släppa den nu i vår. Vi meddelar här på hemsidan när den är färdig. Troligtvis blir det två låtar på skivan, låtarna är alldeles nyskrivna till oss i Strike.

Dessutom repar vi för fullt in nya låtar till vår mycket omtyckta repertoar. Vi får ofta beröm för låtvalet när vi spelar på dans, det känns väldigt kul.

Nu i januari har vi även skaffat nya scenkläder som vi inom kort kommer att visa här på hemsidan. Känns alltid lika kul när man byter scenkostym. Kavaj, skjorta och jeans blev det till allas vår belåtenhet.

Ha det så bra tills vi hörs igen....

/STRIKE.

 

7 feb 2016