Nu har vi.....

Nu har vi tagit ledigt fram till 23 januari.

 Det känns riktigt bra att kunna vara ledig över alla helger nu. Tidigare när vi spelade på heltid gick det inte att göra så i samma utsträckning. När man spelat så länge som vi alla gjort i olika band på heltid så känns det skönt att vara med nära och kära och slippa ligga ute på vägarna i snö, kyla och halka. Vi tycker vi kan unna oss att styra vår ledighet lite. För den delen är det inte sagt att vi kategoriskt säjer nej till alla spelningar när vi lagt in ledighet. Vi håller alltid en liten dörr öppen om något stort skulle komma in. 

Nästa spelning är den 23 januari på hemmaplan i Forsa utanför Hudiksvall på Trogstagården alldeles intill där Tobba bor. Ja han kan till spelningen om han vill. Därefter spelar vi ännu en gång på hemmaplan, nämligen den 30 januari på Folkan i Hudiksvall. 

I mars månad spelar vi bland annat på kryssningsbåt 5 kryssningar, på Viking Lines Cinderella den 20-24 mars (söndag - torsdag). Det ska bli riktigt kul att återkomma dit. Vi kommer att informera mer om dessa kryssningar senare här på hemsidan och på Facebook ("Strike Dansbandet").

Vi planerar också för både en ny CD-singel med nyskrivna orginallåtar och en Live-CD med inspelningar från en danskväll. Vi återkommer även där med mer information senare.

Så vill vi till sist önska er alla EN RIKTIGT GOD JUL!

17 dec 2015