Tack Avesta.....

Tack Avesta för en mycket trevlig eftermiddag.

Vi besökte Avestaparken igår fredag. Det var en välbesökt eftermiddagsdans med många kända ansikten. Tack alla ni som kom och dansade till oss och gjorde eftermiddagen så kul. Tack också till arrangören med sina medarbetare för den fina och rikliga servicen med kaffe, dricka, mackor, kaffebröd och glada tillrop.

Imorgon söndag 6 september åker vi till Forsmo utanför Sollefteå. Vi spelar på Forsmonöjet med start kl. 18:30. Det ska bli kul och spännande att komma till ett nytt ställe. Förväntningarna är höga.

På torsdag 10 september åker vi till Uppsala och spelar på Fyris Park. Kul att komma tillbaka till ett fantastiskt bra ställe. Dansen börjar 13:00 och slutar 17:00.

Därefter återstår en spelning till i september söndagen den 27 september på Forumdansen i Kvarnsveden. När vi sedan kommer in i oktober är det 4 roliga spelningar som väntar.

För övrigt jobbar vi mycket med att få in nya låtar på spelplanen vilket känns mycket kul. Flera härliga låtar ligger på kö för att repeteras in.

Snart är det också fotografering på gång. Vi kommer att meddela här på hemsidan och lägga ut nya bilder så fort vi varit till fotografen. Då blir det även nya orkesterkort till alla våra dansare och fans.

Vi höres snart igen, ha det så bra tills dess och dansa på.......

/STRIKE.

5 sep 2015