Tillbaka igen.....

Tillbaka igen på scenerna och vägarna!

Känns riktigt kul att börja spela igen efter detta långa uppehåll. Skönt med ledighet och få vara med familjer och släkt o vänner men det är ju fantastiskt kul att spela på dans. 

I helgen som var hade vi konkurrens av fotbolls-vm vilket alltid påverkar antalet i publiken när något stort på tv äger rum. Trots det var det två jätteroliga spelningar på Bygdegården i Delsbo och Ön i Hedesunda. Tack vare er som var där blev det väldigt lyckat.

I morgon onsdag 16 juli ska vi till Jämtland och spela på dansbanan i Grönänge. Detta genom lång tid populära dansställe. Det ska bli toppenkul att få komma dit. Känns extra kul eftersom det är första gången vi är där.

På lördag den 19 juli besöker vi härliga Storön i Sveg och på söndag fantastiska Upperudslogen i Molkom. Två jätteroliga ställen vi ser fram mot att få spela på igen.

I söndags natt när vi kom till Söderhamn hände en liten malör med orkesterbussen. När Micke skulle kliva av och hämta sin väska bak i bussen för att åka hem så hade dörren gått i baklås....! Omöjligt att få upp dörren, så Micke fick åka hem tomhänt. Nu har Lennart bytt till ett nytt lås så allt är frid o fröjd igen.

Så vill vi önska alla en fortsatt härlig dansant sommar, hoppas vi ses framöver på någon dans. Packa bilen, husvagnen eller husbilen och kom till oss för en kul danskväll tillsammans!

Vi hörs snart igen.....
/STRIKE.

STORÖN SVEG

 

UPPERUDSLOGEN MOLKOM

 

15 jul 2014