Vilken härlig.....

Vilken härlig vecka vi haft!

Vi spelade på Viking Lines Cinderella tisdag 6 och onsdag 7 februari. Vi fick besök av Christian på Dansbandssidan.com som filmade och lade ut på sina Facebook- och Instagramsidor. Christian gjorde ett mycket bra jobb som vi tackar honom stort för. Det blev mycket fint beröm vi fick av alla följare.

Kul också att träffa alla härliga kollegor i dom andra banden Jontez, Micke Ahlgrens, Drifters och Jannez. Det blev många hjärtliga skratt både dag och natt.

Det blev också väldigt lyckat när vi spelade med underbara kryssningsvärden Per Nyberg. Vi spelade ett kvällpass bägge kvällarna där han sjöng kända dansbandslåtar med publikens stora gillande. Även ett dagpass kompade vi honom när han sjöng och berättade om 3 artister Lasse Berghagen, Robban Broberg och John Denver. Allt fungerade till största belåtenhet. Tack Per!

Efter kryssningarna på Cinderella åkte vi upp till Nordmaling och spelade på Oasen. Vilken fin publik som dansade flitigt och handtackade och berömde efteråt. En mycket kul vecka som ni säkert förstår.

Nästa gång vi sätter oss i orkesterbussen blir fredag 16 februari då åker till Bygdegården i Trångsviken Jämtland.

Ni får ha det så bra tills vi ses och hörs nästa gång.....

/STRIKE

 

10 feb 2018